noutati

Grup de terapie, incepand cu 27 martie 2018

Participarea la un grup de terapie presupune motivatia intrinseca pentru schimbare personala, pentru imbunatatirea relatiilor cu ceilalti si pentru o viata mai buna. Un grup de terapie ne poate facilita schimbarea prin cadrul profesional, special creat pentru psihoterapie de grup, si prin intermediul membrilor grupului care devin resurse pentru ceilalti. Energia si forta grupului ne vor ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa crestem si sa ne indeplinim obiectivele pe care le aducem in grup.

Beneficiile grupului:

  • Inveti sa asculti si sa fii ascultat cu respect si empatie;
  • Inveti sa-ti exprimi si sa-ti intelegi nevoile;
  • Incepi sa te cunosti mai bine, sa intelegi ce tipare autodistructive ai, ce te limiteaza in a avea viata pe care ti-o doresti si ce poti sa faci diferit;
  • Impartasirea problemelor personale are loc intr-un cadru cald, primitor, fara crititca si judecata;
  • Poti vorbi despre orice subiect personal iti doresti;
  • Inveti sa oferi feedback fara critica si judecata;
  • Inveti cu si de la ceilalti.

Detalii despre desfasurarea grupului

Prima intalnire: 27 martie 2018, marti

Frecventa: saptamanala, in fiecare marti, in intervalul 19.15-21.15

Perioada de inscriere: 5 – 23 martie 2018

Durata grupului: 1 an de zile

Investitie: 120 lei/ intalnire. La prima intalnire se achita un avans de 120 le plus prima intalnire (240 lei). Membrii grupului isi iau angajamentul sa participe si sa plateasca fiecare intalnire cu cateva exceptii care se vor discuta la interviul de cunoastere.

Adresa: Clinica Hope, str. Graului, nr. 21, sec. 4 (metrou Brancoveanu), Bucuresti.

Participarea la grup presupune un interviu de cunoastere si de selectie de 30 minute care va avea loc cu unul din terapeuti.

Nr. maxim participanti: 8 pers.

Terapeuti:

Baltaretu Luminita, psiholog, psihoterapeut sub supervizare, formare in analiza tranzactionala, practician al metodei “Asculta-ti Corpul”, membru Colegiul Psihologilor, Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala, Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala.

Draghici Roxana, psiholog, psihoterapeut sub supervizare, formare in analiza tranzactionala, terapie dialectic-comportamentala si programare neuro-lingvistica, membru Colegiul Psihologilor, Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala, Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala si Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala.

Pentru inscriere si detalii:

Baltaretu Luminita: 0726 136 664, baltaretuluminita@gmail.com

Draghici Roxana: 0761 336 950, rocsana.draghici@yahoo.com

Advertisements