Sunt psihoterapeut cu formare principala in Analiza Tranzactionala (AT) din 2006 si terapie dialectic-comportamentala (DBT) din 2016.

Am descoperit Analiza Tranzactionala intamplator, pe Internet, in 2005 si mi-a placut prin simplitatea si utilitatea conceptelor. Un an mai tarziu, un coleg din ASE m-a invitat la un curs de psihologie la care m-am dus din curiozitate. Acolo am aflat ca era cursul “AT 101”, introducerea oficiala in teoria AT.  Pe masura ce am inceput sa citesc literatura din AT, am descoperit ca sub simplitatea conceptelor se afla multa profunzime si complexitate referitoare la psihicul uman si relatiile interpersonale. Am folosit mai intai AT pentru a ma intelege mai bine si a ma schima si, pe parcursul acestui drum, mi-am dat seama ca psihoterapia este domeniul in care vreau sa construiesc o profesie. Este una provocatoare, frumoasa si, uneori, dificila prin care continui permanent sa ma dezvolt si sa ma redescopar.

DBT-ul este o metoda  pe care o folosesc,  impreuna cu AT-ul, in terapia persoanelor cu tulburare de personalitate borderline. Persoanele care doresc sa beneficieze de DBT in sedinte de terapie individuala vor parcurge modulele cursului de invatare abilitati organizat de Clinica Hope (www.clinica-hope.ro) astfel incat terapia sa fie eficienta.

Domeniul de competenta: psihoterapie individuala si de grup cu adulti.

 

Advertisements